Vernieuwde website Hans Böhm

De website van Hans Böhm heeft een lentebeurt gehad en ziet er verzorgd uit. Ab Scheel heeft hierbij ondersteuning verleend om de inhoud sneller en beter toegankelijk te maken, ook is de inhoud aanzienlijk uitgebreid. Zijn site is autobiografisch en meldt alleen de activiteiten waarbij hij direct betrokken is.

In de rubriek ‘mijn WIKIPEDIA’ is uitgebreid te lezen wie Hans Böhm is en wat hij zoal heeft gedaan in zijn leven. In zijn rubriek ‘biografie’ is hierover nog meer te lezen.

Op de nieuwspagina vertelt Hans over zijn recente activiteiten.

In zijn rubriek ‘Columns’ kan je zijn publicaties vinden. Een belangrijk onderdeel hiervan is zijn wekelijkse schaakrubriek in De Telegraaf. Deze rubrieken staan in chronologische volgorde, gekoppeld aan de overeenkomstige publicaties op Schaaksite.nl .

Onder de rubriek ‘boeken’ alle boeken die hij geschreven heeft of waaraan hij heeft meegewerkt.

Onder de rubriek ‘videos’ zijn recente optredens te vinden in o.m. het programma van Pauw & Witteman en enkele promotiefilmpjes. Ook is er een rubriek met foto’s. In de rubriek ‘audio’ zijn de luisterverhalen van Hans te vinden. Deze kunnen hier ook worden afgeluisterd .

Kortom, ga zelf maar eens kijken wat er allemaal nog meer te vinden is.

Website Hans Böhm

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.