Reinderman gaat als een speer

Bij het EK in Frankrijk is Dimitri Reinderman die het na vier ronden fantastisch doet.

Dimitri Reinderman: tegen Judit Polgar!

De Amsterdamse grootmeester heeft 3┬Ż uit 4, nadat hij de sterke Russische grootmeester Rublevsky (2678) wist te verslaan. Die nam hij een remise-achtig toreneindspel af, hoewel hij wel een pion voor was gekomen. Deze zege betekent dat hij zaterdag is ingedeeld tegen niemand minder dan Judit Polgar. Vanaf 15:00 uur kunt u de partij live volgen.

Hieronder zijn overwinning op Rublevsky, met licht commentaar van ondergetekende:

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportco├Ârdinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.