Nieuwe hoofdsponsor voor Open Kampioenschap van Utrecht (3-5 juni)

Het Open Kampioenschap van Utrecht (OKU) is een van de oudste weekendtoernooien van het land. SV Paul Keres is blij te kunnen melden dat er een nieuwe hoofdsponsor is gevonden. Na jarenlange (hoofd)sponsoring vanuit de Universiteit Utrecht, Adviesbureau Schrijvers en Wout van Veen Advocaten wordt het OKU ditmaal gesponsord door Vakorganisatie De Unie (www.unie.nl). De Unie is een eigentijdse en onafhankelijke vakorganisatie met leden uit diverse beroepsgroepen en sectoren. Als ‘kampioen belangenbehartiging’ zorgt zij ervoor dat haar leden op de best mogelijke manier ondersteund worden.

Mede dankzij De Unie belooft het OKU 2011 weer een fraaie editie te worden. Het toernooi wordt gehouden van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juni. Door de indeling in drie groepen (>1800, 1500-1900 en <1600) is het geschikt voor alle niveaus, waarbij de hoogste groep altijd de nodige titelhouders bevat. De speelzaal, NDC Den Hommel, is zeer centraal gelegen en prima bereikbaar met auto en OV. Dankzij diverse subsponsors zijn er weer vele prijzen voor mooie partijen of bijzondere prestaties.

Op www.paulkeres.nl/oku2011 vind je alle details, inschrijven kan via (Youri Gerritse). Tot het OKU!

Winnaar 2010: Vyacheslav Ikonnikov

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.