Schaak- en muziekmagazine A Tempo

Wij willen u kennis laten maken met een nieuw tijdschrift: schaak- en muziekmagazine A Tempo.

Veel schakers zijn dol op muziek, vele muzikanten schaken. Uit die gedachte is het nieuwe schaakmuziekblad A Tempo geboren. Drie Arnhemse liefhebbers, Ton van Eck, Martijn Boele en Peter Boel, schrijven in A Tempo maandelijks over schaken, muziek en nog veel meer. Het eerste nummer is nu uit.

A Tempo wordt een bonte verzameling korte verhalen, beschouwingen, gedichten, bizarre invallen en grappen. Elk nummer wordt geschreven rond een thema op het gebied van schaken en muziek, met de nadruk op creativiteit en niet-alledaagse invalshoeken. Van Eck, Boele en Boel zullen het experiment niet schuwen en hopen u een verfrissende leeservaring te bezorgen.

Via de website www.atempomagazine.nl kunt u een jaarabonnement afsluiten. A Tempo verschijnt maandelijks, zowel digitaal als in gedrukte versie. De digitale versie, die de lezer per e-mail ontvangt, kost 12 euro per jaar. Dat is slechts 1 euro per nummer! De gedrukte versie, per post, kost 20 euro per jaar.

Met vriendelijke groeten,

Redactie A Tempo

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.