KC1 gebruikt grof geweld op weg naar kampioenschap

Stel je wint zeven keer dik. In de ultieme achtste wedstrijd moet je tegen de concurrent. Die heeft ook alles gewonnen en stelt bovendien een keur aan professionele krachtpatsers op. Zie daar ons dilemma. Moeten we conform onze ‘huisstijl’ gewoon met het eigen team spelen? We zijn immers goed genoeg om op eigen kracht 1e klasse te spelen, zou je zeggen. Maar de risico’s waren groot. Je wint niet zomaar van Charlois dat in zijn sterkte opstelling een GM, drie IMs en twee FMs, met gemiddeld ruim 2300 kan neerzetten. En onze jonge mannen zijn (net als die van Charlois trouwens) nu eindelijk wel eens toe aan promotie.

Dus besloten we maar voor een keer grof geweld te gebruiken. Via relaties van Pieter Roggeveen en met Jasnaldo als soufleur konden we voor deze wedstrijd beschikken over de aanzienlijke krachten van GM Sergej Fedorchuk (2662), GM Andrej Shchekachev (2525), IM Marcin Sieciechowicz (2441) en IM Krzysztof Chojnacki (2436). We hadden daarmee niet alleen het sterkte tweede klasse team ooit, maar ook het moeilijkst uitspreekbare.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.