Jeugd SV De IJssel verliest Massakamp van Messemaker

Ook ditmaal kon de jeugd van De IJssel het niet bolwerken tegen het grotere Messemaker 1847. Maar liefst 25 schakertjes van Messemaker waren naar Moordrecht gekomen voor dit jaarlijkse treffen. Daar kon De IJssel er maar 19 tegenover zetten dus eigenlijk zaten de jeugdspelers van De IJssel tegen de 19 beste jeugdschakers van Messemaker 1847. En dan deden ze het nog niet zo slecht. Als alleen de toptien in aanmerking zou komen, dan zou er zelfs door De IJssel gewonnen zijn want daar werd veel door de toppertjes van De IJssel gewonnen. Een extra trekker van het evenement was dit jaar een extra partij in de massakamp tussen de jeugdtrainer van Messemaker 1847 , Peter Scheeren (schaakrating 2442) tegen de sterke topspeler van De IJssel, Samir Akrawi (rating 2216). Voor Samir werd dat tevens de laatste wedstrijd bij De IJssel want hij moet volgende week weer terug naar Irak. Toen ook deze wedstrijd werd gewonnen door Messemaker, stond er een eindstand van 8-12 op het formulier. Lees meer…..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.