Paastoernooi Moerkapelle

Jesse van Elteren wint Paastoernooi Moerkapelle 2011

Jesse links op de foto (foto Ab Scheel)

Paaszaterdag 2011 is een dag om later met plezier aan terug te denken. Voor sommigen ligt de reden daarvan bij het fantastische weer waarvan we in Nederland nu alweer dagen mogen genieten, voor anderen is de reden het gezellige Rapidtoernooi in Moerkapelle. Alweer voor de zestiende keer in successie organiseert Schaakvereniging Moerkapelle dit toernooi. Ieder jaar is de bezetting weer van een hoog niveau en, misschien nog wel belangrijker, is de sfeer er één van ‘prettige gezelligheid’. Op de deelnemerslijst staan zoals altijd veel oude bekenden, natuurlijk leuk als schakers jaar in jaar uit terugkomen. Onder hen een aantal oud-kampioenen, zoals de kampioen van vorig jaar Sander van Eijk. Lees meer….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.