MuConsult Open Apeldoorns Rapidkampioenschap

Op zaterdag 4 juni vindt het MuConsult Open Apeldoorns Rapidkampioenschap 2011 plaats. Ook dit jaar worden er 9 ronden van 20 min p.p.p.p. gespeeld waarbij de speelsterktes uiteen zullen lopen van grootmeester tot beginnend jeugdspeler.

GM Andrey Orlov zal zijn gedeelde eerste plaats van afgelopen jaar verdedigen, waarbij de Apeldoorners IM Roeland Pruijssers, IM Merijn van Delft en FM Stefan Kuipers tot nu toe de voornaamste uitdagers zijn.

Traditiegetrouw zijn er naast prijzen voor de top 5 ook weer een zevental ratingprijzen, zodat iedere deelnemer, van jong tot oud en van beginner tot doorgewinterde topschaker, kans maakt op een prijs. Meer informatie vindt u op www.sbsa.nl.

Aanmelden kan door te e-mailen naar of te bellen op 06-26462816 (doordeweeks na 20.00 uur).

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.