Strand, zee en……schaken!

Waarde Schaakliefhebbers.

Met het voorjaar nog in gedachten en de zomer in het verschiet is dit dé tijd van het jaar om Wijk aan Zee met een bezoek te vereren. Voor schakers normaliter een winterse aangelegenheid, maar ook in deze tijd van het jaar valt er weer iets te beleven. Alweer voor de vijfde(!) keer organiseert de SSIJ (Stichting Schaakpromotie IJmond) de inmiddels vermaarde IJmond 4-Kampen.

Van vrijdag 17 t/m zondag 19 juni is het beroemde schaakcafé De Zon het strijdtoneel voor een toernooi met spelers van elke sterkte.Van huisschaker tot (semi)professional.

Iedereen is welkom, iedereen kan meedoen, iedereen heeft kans op de mooie (geld)prijzen.

Op 17 juni kan men zich van 16:00 tot 17:30 in café de Zon aanmelden. Inschrijven kan al veel eerder via www.ssij.nl of via een e-mail naar onder vermelding van naam, woonplaats, e-mailadres, rating en schaakvereniging (indien van toepassing).

Na de opening wordt dan om ca. 18:10 gestart met de eerste ronde. Zaterdagmiddag volgt de tweede ronde, waarna op zondag waardig wordt afgesloten met de derde ronde en prijsuitreiking.

Naast al dit schaakgeweld is er ook een speciale invitatiegroep. David Klein (Chesscool), Daan Zult (de Eenhoorn), Hans Galjé (de Saende) en Arjen Wijnberg (de Wijker Toren) zullen strijden om de felbegeerde SSIJ trofée.

Daarnaast is de winnaar van deze groep, mits in het gelukkige bezit van een rating boven de 2200, gerechtigd deel te nemen aan het minstens zo prestigieuze Cultural Village Schaaktoernooi. Dat zal weer medio november in Wijk aan Zee plaatsvinden.

In de bijlage treft u de aankondiging aan met alle relevante informatie.

De organisatie heet u van harte welkom op vrijdag 17 juni!

namens de

Stichting Schaakpromotie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.