UVS1 wint met 6-2 van Eindhoven 2

Voor UVS1 stond er al een aantal ronden niets meer op het spel. Voor onze tegenstanders in ronde 9 was dat wel anders. Eindhoven 2 stond een na laatste, maar had een kleine kans op klassebehoud als ze zouden winnen; een gelijk spel was waarschijnlijk al onvoldoende. Beide resultaten zaten er echter volstrekt niet in.

Na anderhalf uur spelen was het al duidelijk dat de mannen uit Eindhoven het zwaar zouden krijgen. Op bord 2 stond Joost Retera al een vol stuk voor: na 5 zetten stond hij strategisch gewonnen en nog 2 zetten later was stukverlies al niet meer te vermijden. Op andere borden stond het misschien wel gelijk, maar hadden de spelers van Eindhoven al behoorlijk wat meer tijd verbruikt.

Lees verder op de site van UVS Nijmegen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.