BSG promoveert naar Meesterklasse!

In de laatste ronde heeft BSG promotie naar de Meesterklasse afgedwongen door een 3-7 overwinning op De Wijker Toren.

De middag begon chaotisch. Gezien de geplande werkzaamheden aan het spoor met de daarbij te verwachten vertraging (OV9292 gaf het advies om 10:30 vanuit Bussum te vertrekken om op tijd in Purmerend te komen, 2 uur reistijd voor 47 km!) dit keer de auto genomen. Een ongeluk op de A7 gooide echter behoorlijk roet in het eten en zorgde voor de nodige stress om op tijd en met voldoende spelers aanwezig te zijn. Uiteindelijk waren 8 spelers aanwezig toen de wedstrijd begon om kwart over een (BSG was niet de enige die er last van had) en de laatste twee spelers kwamen kort voor twee uur binnen Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.