Kennemer Combinatie 2 Kampioen

The most beautiful thing we can experience is the mysterious

(Albert Einstein)

Dit is het verslag van een Mysterie. HET kondigde zich aan op vrijdagavond, toen ondergetekende met vluggeren de ongekroonde snelschaakkoning Rob Duijn met 4-2 versloeg. Voor het eerst in 25 jaar. HET manifesteerde zich nogmaals op zaterdag tijdens de wedstrijd, toen ik meende René Bakker in KC1 te zien spelen. Dat moet uiteraard een visioen geweest zijn. En HET openbaarde zich uiteindelijk volledig tijdens het kampioensdiner voor KC1. Halfbroer Vlug en ik checkten de KNSB uitslagen op mijn PDA. Tergend langzaam en microscopisch klein kwam klasse 2B in beeld en daar stond het volgens André: “Kennemer Combinatie 2 is kampioen”. Onze reactie: onmogelijk. We controleerden de uitslagen, ook op andere telefoons, en er stond toch werkelijk dat AAS en Amersfoort verloren hadden. We knepen elkaar in de arm, we werden niet wakker; de droom was echt…Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.