UVS 2 wint ook de laatste ontmoeting

Ver verwijderd van onze fans moesten we voor de laatste wedstrijd “om des keizers baard” helemaal naar Doetinchem afreizen. Omdat het officiëel een thuiswedstrijd was, werden we verzocht zelf voor een wedstrijdleider te zorgen. Gelukkig wilde Frans Nijenhuis in alle rust zaterdagmiddag toch de krant gaan lezen en dat zou hij ook wel in Doetinchem kunnen doen.

Al snel was duidelijk dat Zevenaar, met alleen verlies tegen UVS 2, kampioen ging worden, waardoor geen enkele andere uitslag er meer toe deed. Pallas, onze tegenstander van deze zaterdag, had nog eerste kunnen worden als Zevenaar zou verliezen en zij tegen ons zouden winnen. Beide gebeurde niet.

Lees het gehele verslag op de site van UVS Nijmegen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.