De eindstand: 5-5 en volgend jaar opnieuw meesterklasse

Na de wonderlijke ontsnapping in Enschede was het opnieuw alle hens aan dek. We mochten er niet op vertrouwen dat HMC Calder wel even van Braceland ESGOO zou winnen en moesten dus van eigen kracht uitgaan. Voerendaal had genoeg aan 5-5 voor de 2e plaats en wij hadden genoeg aan 5-5 voor handhaving. Niettemin was het een wedstrijd op het scherp van de snede.

Joost Wempe wees een snel remise aanbod van Tom Bus af. Sipke Ernst wees eveneens een aanbod af. Dat had weinig met de stand op het bord te maken, maar meer met het feit dat hij Sipke Ernst is. Ondertussen zag het er moeizaam uit. Snelle remises van kersverse grootmeester Daan Brandenburg en Arkadij Rotstein in combinatie met de stand op de borden gaven alle reden tot zorg. En concurrent ESGOO was in de andere wedstrijd furieus uit de startblokken gegaan tegen HMC. Joop Houtman kreeg wat torens op bezoek van Ali Bitalzadeh en kon het niet bolwerken. Verder waren er zorgen om de stellingen van Milan Mostertman en Roel DonkerLees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.