ENCI-toernooi van start in Maastricht

In Maastricht wordt het Pinksterweekend besteed aan het vijfde ENCI-toernooi . De organisatie maakt zich op om 93 spelers in de hoogste groep aan de start te ontvangen. Het deelnemersveld in de A-groep mag er wezen. Drie spelers boven 2600, de grootmeesters Fedorchuk (2654) , Turov (2634) en Berg (2608) mogen concurrentie verwachten van GM Sipke Ernst (2596), GM Fier (2560) en de jeugdige Nederlandse garde met onder andere Benjamin Bok (2497) als aanvoerder.

Alle spelers boven 2400:

Het belooft een interessante krachtmeting te worden. U kunt uiteraard alles volgen via de toernooisite .

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportcoördinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.