Vijf winnaars van het boek Johan van Hulst 100 jaar!

Publicaties op onze site:

Honderd jaar

De Johan van Hulstprijs

Interview met Johan van Hulst

Johan van Hulst (99) wint toernooi van parlementariërs

Corus 2010 Onder parlementariërs

Johan van Hulst

Er was veel belangstelling voor de verloting van dit bijzondere boek, waaronder aanmeldingen uit België en Duitsland.

De vijf winnaars zijn:

01. Jacob Reiffers, Elst

02. Hans Hut, Emmen

03. Gunie du Chatelier, ‘t Gooi

04. Ludo Tolhuizen, Waalre

05. Francis Cottegnie, Ieper, België

Nadat alle adressen verzameld zijn zullen de boeken, met onze speciale boekenlegger, zo snel mogelijk worden toegestuurd. Wij wensen alle winnaars veel leesplezier toe.

Nieuwe verloting:

In samenwerking met Stichting Schaakstad Groningen verloot Schaaksite.nl vijf exemplaren van het toernooiboek 2010 Grootmeesters in Groningen. Deze exemplaren zijn spontaan ter beschikking gesteld voor onze verloting. Deelname hieraan is gratis. Iedereen die in aanmerking wil komen voor dit toernooiboek kan een E-mail sturen naar , onder vermelding ‘Groningen’ De termijn van inzenden sluit op 31 juli 2011.

Grootmeesters in Groningen

Schaakfestival Groningen 2010

Het boek Grootmeesters in Groningen, het officiële toernooiboek van het jongstleden Schaakfestival Groningen, is alweer enige tijd klaar. Dit jaar rolde het ruim twee maanden eerder van de persen dan vorig jaar, zodat het beschikbaar is op een moment dat het Festival nog vers in het geheugen ligt.

Het is weer een fraai vormgegeven publicatie van ruim 90 pagina's groot formaat full color, met daarin verhalen, columns, foto's, analyses, sfeerreportages, foto's, statistieken en nog veel meer - dit alles geïllustreerd met overdrukken van perspublicaties uit alle delen van de schaakwereld.

Exclusieve bijdragen werden geleverd door IM Hans Böhm, GM Mark Bluvshtein, GM Sipke Ernst, IM Robin van Kampen, IM Daan Brandenburg, Ben Hummel, Johan Hut, en Lennart Ootes. Tevens zijn opgenomen een aantal uitgebreide partij-analyses van de hand van de winnaar van 2009, GM Illya Nyzhnyk, en de winnaar van 2010, GM Dejan Bojkov, waardoor het boek ook in schaaktechnisch opzicht veel te bieden heeft.

Het boek is te bestellen door overmaking van € 11,80 euro (9,50 + 2,30 portokosten) op bankrekening 660771128 ten name van Stichting Schaakstad Groningen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.