Activiteiten in de Hermitage in Amsterdam

De Hermitage in Amsterdam organiseert op 2,3 en 6 juli in samenwerking met het Max Euwe Centrum verschillende activiteiten rondom het thema schaken, die hieronder onder de aandacht gebracht worden.

Zo kunt u zich opgeven voor een speciale schaakles, een vrije partij tegen een andere bezoeker of meedoen aan een simultaanséance tegen Anish Giri.

Zaterdag 2 juli, 14 uur Poesjkinzaal

Schaakles

Rusland kent vele beroemde schaakgrootmeesters, zoals Gary Kasparov en Anatoly Karpov. Houdt u ook van schaken, maar kunt u wel een ‘opfrisles’ gebruiken? Haal uw schaakspel van zolder en kom naar de Hermitage. In samenwerking met het Max Euwe Centrum.

Aanmelden via (max. 30 personen).

Zondag 3 juli, 14 uur kerkzaal

Schaakmat!

De rust en de ruimte in de kerkzaal bieden de juiste omstandigheden voor een ontspannen potje schaken op zondagmiddag. U neemt samen met uw eigen tegenspeler plaats of laat u verrassen door het slimme spel van een medemuseumbezoeker.

Aanmelden via (max. 20 personen).

Woensdag 6 juli, 14 uur kerkzaal

Simultaan met Anish Giri (o.v.b.)

Grootmeester en wonderkind Anish Giri is te gast! Anish begon zijn schaakcarrière in Rusland en woont inmiddels in Nederland, waar hij in 2009 de grootmeestertitel behaalde. Hij werd daarmee de jongste grootmeester van dat moment. De Hermitage Amsterdam daagt u uit om uw schaaktalent te openbaren en het tegen hem op te nemen in een simultaan in de kerkzaal.

Aanmelden via .

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk op vertoon van een geldig entreebewijs.

Alle informatie is verder te vinden via de website

Hermitage Amsterdam

P.O. Box 11675

1001 GR Amsterdam

The Netherlands

Visiting address: Amstel 51

T +31 (0)20 530 87 55

F +31 (0)20 620 01 05

De Hermitage

De Hermitage op Facebook

Over Redactie

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.