Stiltecoupé

In het Noorden van Nederland zijn de actiekaartjes van grootwinkelketens zeer populair. Ik doel op de NS-dagkaarten voor een relatief laag bedrag. Omdat vrijwel alles ver van Groningen ligt (voor de liefhebbers: Assen-Zwolle is de langste Intercity afstand zonder stop), is zo’n aanbieding al snel goedkoper dan een gewoon kaartje met korting. Ik heb ze in de loop der jaren van vier verschillende ketens aangeschaft en kijk al weer met enige belangstelling uit naar de volgende in de rij. De laatste actie bracht voor de schakers van de vereniging SC Veendam onze hoofdstad een heel stuk dichterbij. Niet in tijd, maar wel in kosten gerekend. Een achttal zag er een mooie gelegenheid in om het Max Euwe festival te bezoekenlees verder

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.