Lezing van Jan Smeets in Vlissingen

Aankomende vrijdag is via PlayChess een lezing van Jan Smeets in Vlissingen live te volgen. Het HZ-schaaktoernooi viert dit jaar haar 15-jarig bestaan. Op vrijdag 29 juli zal er voorafgaand aan het jubileumtoernooi een presentatie gehouden worden in het stadhuis van Vlissingen. Oud-Nederlands kampioen Jan Smeets zal zijn belevenissen op het schaakbord met veel plezier aan u tonen.

Aangezien het de 15e editie van het HZ-toernooi is heeft de gemeente Vlissingen een mooie zaal ter beschikking gesteld.Voor degene die niet in staat zijn om deze interessante lezing in Vlissingen bij te wonen is er de mogelijkheid om deze lezing via Play Chess te volgen. Deze uitzending zal om 20.00 starten.

Iedereen die een playchess account heeft kan de lezing volgen, voor degene die de lezing via internet willen volgen en nog geen account hebben is er de mogelijkheid om een account aan te schaffen bij de schaakbond.

Deze lezing zal het begin zijn van een groot scala van activiteiten die de schaakbond die jaar gaat aanbieden via internet.

De uitzending is mogelijk door samenwerking tussen de organisator van het HZ toernooi, de Stichting Schaak Walcheren, de Gemeente Vlissingen en de KNSB en zal technisch gerealiseerd worden door schaakduizendpoot Frans Peeters.

Degene die meer info willen kunnen deze verkrijgen via .

Over Redactie

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.