Open NK 2011 Maxim Turov toernooiwinnaar

Maxim Turov op weerstandspunten toernooiwinnaar

Toernooidirecteur Karel Verbeek feliciteert en overhandigt de prijs aan Turov!

Dieren, donderdag 28 juli 2011
In een droomfinale zorgde Vladimir Georgiev voor een grote ommekeer door van koploper Alexandr Fier te winnen – met zwart zelfs. Daardoor konden Maxim Turov en – na een titanische strijd tegen Julian Radulski – Yuri Vovk aanklampen. Op weerstandspunten werd Turov de toernooiwinnaar, Vovk werd tweede. aldus Peter Boel perschef Open NK. Wist u dat Boel alle partijen invoert, zodat u deze na kan spelen op de site. Chapeau Peter!! Ivo Maris werd eerste in reservegroep A, Jan Mascini op weerstandspunten in B en Ruward Mulder met 7,5 punt in reservegroep C. Lees meer…..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.