Strandschaaktoernooi in Zandvoort aan Zee

Het bestuur van de Zandvoortse Schaak Club is alweer volop bezig met de organisatie van haar jaarlijkse Strandschaaktoernooi wat op zaterdag 13 augustus 2011 gehouden zal worden.

Lokatie is wederom strandpaviljoen nummer 16, Meijer aan Zee in Zandvoort aan Zee. Dit is ter hoogte van het Palace Hotel (70 mtr hoog) aan de boulevard en 3 minuten lopen van het NS-Station.

Dit altijd gezellige toernooi zal dit jaar voor de 16e keer plaatsvinden. Evenals afgelopen jaren verwacht men weer 84 deelnemers.

De indeling is weer in groepen van zes deelnemers op speelsterkte met een bedenktijd van 25 minuten per deelnemer. (Rapid)

Schaaknotatie NIET verplicht.

Per groep van 6 deelnemers is er 1 UNIEKE, houten, handgedraaide koning (ca. 22 cm) te winnen en voor de winnaar van groep 1 bovendien de wisselbeker. Tevens verloting dinerbon voor 2 personen onder ALLE deelnemers beschikbaar

gesteld door Strandpaviljoen Meijer aan Zee

De eerste ronde begint om 11.00 uur en na het spelen van ronde 5 zal rond de klok van 17.00 uur de prijsuitreiking plaats kunnen hebben.

Wanneer men aan dit schaaktoernooi wenst deel te nemen moet men zich UITERLIJK donderdag 11 augustus 17.00 uur inschrijven op telefoonnummer:

Van Edward Geerts 023-57.17978 of E-mail naar: .

Op dit moment zijn er al ruim 50 aanmeldingen. Zie onze website.

Dit alles onder vermelding van naam, woonplaats, club en speelsterkte (ELO-rating) in verband met de indeling.

De toegangsprijs bedraagt € 8,00 te voldoen op de speeldag.

John Atkinson, Edward Geerts, Ruud Schiltmeijer

Zandvoortse Schaak Club

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.