Zaterdag 3 september: het 8e Hans Sandbrink Memorial

Het Utrechts schaakseizoen wordt elk jaar geopend met het Hans Sandbrink Memorial. In dit toernooi herdenken we ons in 2002 veel te jong overleden erelid, bij velen overbekend als toernooiorganisator, voorzitter en sfeermaker. Het toernooi draagt daarom nadrukkelijk zijn karakter: open voor iedereen van kruk tot crack, de nadruk ligt op gezelligheid en aan de bar is Duvel verkrijgbaar. Er worden 7 ronden rapid gespeeld in één grote groep, 20 minuten per persoon per partij. Zoals altijd gaan niet alleen de winnaars met prijzen naar huis: er zijn diverse prijzen in natura voor bijzondere prestaties, opvallende uitspraken of andere zaken die de organisatie opvallen. Precies zoals Hans destijds de ZAK verlevendigde Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.