Leo Kranenburg kampioen van de RSB

Op woensdag 17 augustus begonnen we met zijn allen ietwat onwennig aan een PK RSB dat, na 16 jaar Kleiweg te Rotterdam, nota bene voor de eerste maal nu in Krimpen aan den IJssel werd gehouden…alsof het een eerste schooldag betrof. Leraren, leerlingen, ouders…’n tikje nerveus. Wat kunnen we met elkaar en wat kunnen we van elkaar verwachten…maar zoals dat voor elke school geldt…wat kunnen we van elkaar leren! Ik kom daar verder in dit artikel nog licht op terug. Het kan natuurlijk aan mij liggen (niet gebruikelijk) maar ik voelde vandaag totaal geen rivaliserende spanningen onder de spelers die nog in de race om podiumplaatsen waren verwikkeld. Iedere speler leek zich bij voorbaat om het even welke uitslag dan ook in hun partij te hebben neergelegd. Gemoedelijk en gelaten, zou ik zo willen zeggen, was de sfeer. De spelers van de A groep mogen Arjan van der Leij dankbaar zijn voor het onbruikbaar maken van een (flink) aantal houten klokken in voorgaande ronden (zie verslag 6). Doordat nu het aantal houten klokken sterk gedecimeerd was werd er besloten tot het inzetten van DGT klokken (eigen klokken van s.v. Krimpen aan den IJssel) deze laatste ronde! Deze bekendmaking door Theo Heukels voorafgaand aan de laatste ronde werd onder daverend applaus ontvangen. Helaas voor de spelers uit groep B waren er voor hen nog meer dan genoeg houten "oldtimers" beschikbaar. Laten we eens kijken wat er zich vanmiddag allemaal afspeelde…Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.