Weekendtoernooi Stukkenjagers

Dit weekeinde houdt De Stukkenjagers haar traditionele openingstoernooi van het seizoen in clubgebouw De Harmonie. In de A-groep met 30 deelnemers staat na 4 ronde verrassend Stefan Bekker (Veenendaal) aan de leiding met 3,5 punt. De enige IM in dit gezelschap, Chiel van Oosterom, kende een lelijke valse start en is met 2 uit 4 al kansloos voor de hoofdprijs. In de B-groep met 49 deelnemers versloeg de jonge Thomas Mollema (HMC Calder) de als eerste geplaatste Arjan Pragt en kwam daarmee aan de leiding samen met Ronald Gouma. Zij mogen in de 5e ronde uitmaken wie de beste uitgangspositie voor zich opeist. Er liggen zes kapers op de kust met 3 uit 4.

Mart en Joep Nabuurs Tilburg 2011 Ronde 3

Thomas Mollema Tilburg 2011 Ronde 3

Alle verdere informatie is te vinden op www.stukkenjagers.nl/

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.