dag 3, een echt konijn…

Vandaag was gelukkig bijna iedereen weer beter. Alleen Anna Maja en haar moeder waren vannacht nog ziek. Volgens het hotel lag het aan een virus, maar de meesten van ons denken dat het in het eten zat. In elk geval dan niet in het vlees want Ted is vegetarier en was ook ziek. Ik eet van alles heel veel en heb nergens last van gehad.

Nu begon wel het normale schema: vanaf negen uur ontbijten, daarna voorbereiden met de coach, ontspanning en lunch, en daarna uitrusten tot we met zijn allen naar de speelzaal gaan. Als ontspanning gingen we naar het strand. Daar zagen we een echt konijn, in een pak.Hij had zelfs wortels in zijn hand. Toen ik dat aan Ted vertelde vond hij het geen echt konijn, maar hij snapt dus niet wat een echt konijn is.

Ik mocht vandaag in de live-speelzaal. Deze is niet in de sporthal maar in een hotel daar vlakbij. Ik mocht daar spelen op bord 1 tegen Anna Vasenina uit Rusland. Zij heeft een rating van 1997 en won 2 jaar geleden het EK tot 10 jaar met de recordscore van 8.5 uit 9. Die rating is waarschijnlijk nog te laag ook, dus dat zou wel een pittige tegenstandster worden.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.