ronde 5: omringd door georgiers

Vandaag wilden we weer zwemmen. Net toen we aankwamen moest iedereen er uit en mochten we er niet in. Want de stroming was te sterk. De andere dagen mocht het wel maar dan moest er per kind onder de 15 een ouder bij zijn. Dus hebben bijvoorbeeld Evie en Sophia ons al een keer geadopteerd. Op een andere plek mocht je wel zwemmen maar daar zagen we een hele grote kwal op het strand liggen. Lucie en ik gingen daarom maar niet zwemmen. Jammer, maar we begrijpen het wel want we hadden al opgezocht waarom het de zwarte zee heet. Dat is namelijk omdat er in de oudheid heel veel schepen zijn vergaan. Gelukkig waren we hierdoor wel op tijd bij de lunch.

Ik had vandaag een sterrendag: een shirt met heel veel sterren erop, en ook sterrenoorbellen in. Hopelijk speelde ik dan ook de sterren van de hemel. Na de lunch ging ik met papa een spel doen: mr Jack. De sterren werkten want ik had heel snel gewonnen, terwijl ik normaal altijd verlies. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.