Prima seizoensstart Meppel 1

Ein-de-lijk is ook het schaakseizoen weer begonnen! En wat was het een prachtige dag om lekker binnen te blijven. Buiten was het immers regenachtig, troosteloos weer in het hoge noorden. Rond 11 uur kwamen de gladiatoren van het eerste als vanouds in Oasis bijeen voor een bak koffie, een kop thee of, omdat die persoon hoorde dat hij niet uniek zou zijn met een kop thee…, een kop chocolademelk. Betreurenswaardig was de afwezigheid van Alwin en Gerhard, die vanwege persoonlijke omstandigheden op het laatste moment moesten afzeggen. Gelukkig waren oudgedienden André en Kees onmiddelijk bereid om hen te vervangen. O ja, en ik was er dus ook weer bij.

De eerste wedstrijd was meteen een uitwedstrijd. In het Friese Jacobieparochie, want de kenners verzekerden mij dat Sint tegenwoordig afgekort of weggelaten wordt, mochten we aantreden tegen promovendus Emanuel Lasker.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.