ronde 6, weer omringd

Gister op de rustdag gingen we wandelen, zwemmen, een beetje trainen, en het leukste was dat Anna Maja, Lucie en ik in een soort enorme bal gingen zitten. Die werd dan gevuld met lucht en dan mocht je 10 minuten lang op het water lopen! Helaas bracht ik er weinig van terecht, maar het was wel heel erg leuk.

Vandaag gingen we na het voorbereiden weer zwemmen. Maar toen Lucie en ik er pas net in waren dreef een kwal vlak naast ons, bijna tegen Lucie aan. Dat vonden we nogal een eng idee, want Lucie was al eens eerder gestoken door een giftige kwal, en toen moest ze naar het ziekenhuis. We gingen dus maar zwemmen in het zwembad van het buurhotel. Dat was best koud maar ook wel erg leuk. Ons hotel heeft geen eigen zwembad ook al is het volgens de organisatie een 4-sterren hotel terwijl het buurhotel, wat je goedkoper kon huren, volgens hun 3 sterren heeft.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.