ronde 8: gigagolven

Bij ronde 8 was de laatste kans om in zee te zwemmen, want de laatste ronde begint eerder. Maar het mocht niet, want er waren enorm hoge gigagolven. De eerste paar rijen strandstoelen waren zelfs overspoeld. Dus gingen we maar weer in het zwembad.

Ik moest vandaag eindelijk weer eens tegen iemand uit mijn eigen gewichtsklasse, namelijk Katarzyna Dwilewicz. uit Polen. Ze was heel aardig, want ik kreeg ook een cadautje van haar, namelijk een folder over haar stad en een portemonneetje.

De partij was redelijk. Het werd wat onoverzichtelijk, ze ging de fout in, en ik won. Ik heb nu dus 5 punten uit 8 partijen, en nog steeds geen remise. Ook bij mijn vorige EK had ik geen remise, en toen had ik 5 uit 9. Bij mijn eerste EK, 3 jaar geleden, speelde ik nog wat saaier, en had ik wel een remise. Toen scoorde ik ook maar 3.5 punt. Dus 5 uit 8 is nu best goed. Van onze groep heeft er nog steeds 1 kans om kampioen te worden, namelijk Hugo. Hij heeft al 6.5 uit 8, en staat daarmee gedeeld eerste!Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.