DGT LiveChess

DGT is verheugd te kunnen aankondigen dat de innovatieve DGT LiveChess software nu beschikbaar is. Deze totaal nieuwe software kan gratis worden gedownload en gebruikt. Het vervangt eerdere toernooimanager software (Toma). De belangrijkste verbeteringen zijn grotere stabiliteit en verhoogde gebruikersvriendelijkheid. Het uitzenden van live schaakwedstrijden via het internet of op het toernooi was nog nooit zo eenvoudig.

De huidige LiveChess versie is alleen geschikt voor het uitzenden van partijen vanaf elektronische DGT borden die met kabels zijn verbonden. Vanaf volgende maand zal er een update volgen die het ook mogelijk maakt partijen uit te zenden gebruikmakend van het draadloze DGT Caïssa Systeem.

DGT LiveChess kan hier worden gedownload.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.