Schaakvereniging Spijkenisse bestaat 50 jaar!

Ter ere van het 50-jarig jubileum van schaakvereniging Spijkenisse wordt op 22 oktober 2011 in het Carlton Oasis Hotel een feestdag georganiseerd. Tijdens deze dag worden er diverse activiteiten georganiseerd waaronder een simultaan die gegeven zal worden door IM Jop Delemarre en WIM Desiree Hamelink en er is een jeugdtoernooi voor spelers van SV Spijkenisse. Op deze dag zal tevens het 26e Reinis Open Schaakkampioenschap van Spijkenisse worden gespeeld.

Het Open Schaakkampioenschap van Spijkenisse is toegankelijk voor alle schakers die hierin geïnteresseerd zijn, ongeacht leeftijd of speelsterkte. De inschrijving geschiedt middels onze website www.sv-spijkenisse.nl, aankondigingen en op persoonlijke uitnodiging. Het aantal deelnemers kan vanwege de capaciteit van de speelruimte oplopen tot zo’n 200 deelnemers. Het Open Schaakkampioenschap van Spijkenisse is een ééndaags toernooi over 7 ronden Zwitsers en er wordt gespeeld om de titel ‘Open Schaakkampioen van Spijkenisse’. De eerste drie borden kunnen live gevolgd worden.

Toeschouwers zijn van harte welkom bij het toernooi. Aansluitend wordt er voor genodigden een receptie gegeven in de foyer van het hotel. Ter afsluiting wordt aan de leden van de vereniging een dinerbuffet aangeboden. Het belooft een fantastische dag te worden.

Wij vernemen graag van u. Voor vragen kunt u mij ook altijd even bellen via het telefoonnummer 06-24658159.

Met vriendelijke groet,

Jordy Lahaye

Voorzitter SV Spijkenisse

1 Comment

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.