Stapel

Kortgeleden werden de kranten gevuld met discussies over een hoogleraar psychologie die mogelijk jarenlang de kluit had zitten belazeren door gegevens te verzinnen en daarmee aan het publiceren te slaan. Stapel, helemaal stapel! In een concreet geval was hij nu door de mand gevallen. Het aardige was dat medeauteur en hoogleraar Roos Vonk hierdoor ook een stevige buts opliep. Nog voordat het artikel was verschenen had deze hooglerares namelijk alvast een persbericht doen uitgaan. Ze was kennelijk blij met de resultaten: vleeseters zijn hufteriger dan vegetariërs. Toen bleek dat de geconcludeerde hufterigheid van vleeseters in werkelijkheid gebaseerd was op de hufterigheid van haar hooggeleerde collega waren de rapen gaar. De man werd standrechtelijk afgebrand …en publiciteitsgeile Roosje stond in haar slipje (paars? open kruisje?)lees verder

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.