GM Erik van den Doel wint Reinis Open Schaakkampioenschap van Spijkenisse

Zaterdag 22 oktober j.l. heeft GM Erik van den Doel het Open Schaakkampioenschap van Spijkenisse op zijn naam geschreven, dat dit jaar voor de 26e keer gehouden werd. In een veld met nog 7 andere grootmeesters en enkele internationaal meesters wist hij net GM Loek van Wely op weerstandspunten (WP) voor te blijven. Het leverde de winnaar naast een beker en wisselbeker ook nog eens zo’n 600 euro op. Een gedeelde eerste plaats namelijk wat het prijzengeld betreft, eenzelfde geldbedrag was er voor de nummer twee op de lijst. De speellocatie was dit keer overigens het ‘Carlton Oasis Hotel’ in verband met jubileumfestiviteiten ter ere van het 50-jarig bestaan van Sv Spijkenisse.

vlnr: Jan Willem Mijnans (Wethouder van Spijkenisse), GM Van den Doel, Jordy Lahaye (Voorzitter Sv Spijkenisse)

lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.