Spijkenisse 50 jaar

Erik van der Doel winnaar 26ste Reinis Open Kampioenschap van Spijkenisse

Een Gouden Jubileumtoernooi om nooit te vergeten! In het prachtige Carlton Oasis Hotel was het deze dag goed toeven, met voor ieder wat wils. In de hoofdgroep speelden 7 grootmeesters en 2 meesters mee. Na 7 ronden was het Erik van den Doel die op weerstandspunten de eerste prijs opeiste, met evenveel punten eindigde Loek van Wely dus op een gedeelde eerste plaats. Het prijzengeld werd gedeeld. In groep 2 werd Ronald Dannis (WSV), ongeslagen met 6 punten eerste. Groep 3 werd gewonnen door de ratingloze Oleksii Kapitonenko met de maximale score (kan verkeren!!). ’s Middags was er een tweetallen toernooi voor de jeugd. Désiree Hamelink en Jop Delemare gaven vanaf 11.00 uur de rest van de dag een simultaan die druk werd bezocht. Van dit alles maakte ik filmpjes en foto’s. Veel plezier met dit naslagwerk! Lees meer….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.