Dick de Wit overleden

Afgelopen zondagmorgen om 8.40 uur is Dick de Wit, op 50 jarige leeftijd, overleden. Dick was ernstig ziek en dit was de aanleiding voor een actie in het kader van het project Sta op tegen kanker van het Koningin Wilhelmina Fonds. Initiatiefneemster is de kunstenares Pia Sprong, vriendin van Dick. Wij steunden dit initiatief van harte en publiceerden hierover in ons artikel Kom over de brug! Wij hopen dat dit initiatief, ook na het overlijden van Dick, zal worden voortgezet. Ter nagedachtenis aan Dick zullen wij dit initiatief blijven ondersteunen.

De actie heeft tot nu toe al 1600 euro opgebracht en het doel is 10.000 euro bijeen te brengen voor verder onderzoek naar kanker.

Ruud Kok schreef een waardig In Memoriam op de site van Dick’s schaakclub Charlois Europoort. Ook op de RSB-site is dit overgenomen.

Geen remise voor de RemiseKoning

Wij wensen Cor, Michel, alle familieleden en de vrienden van Dick veel sterkte bij de verwerking van dit grote verlies.

De crematie zal plaatsvinden op woensdag 26 oktober 2011 om 11.00 uur op het crematorium Hofwijk aan de Delftweg 230 te (3046 ND) Rotterdam. Na de plechtigheid is er tijd voor koffie en condoleances.

Zij die woensdag afscheid willen nemen van Dick zijn van harte welkom.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.