25ste Eijgenbroodtoernooi

Komend weekend (4, 5 en 6 november) wordt weer het leukste weekendtoernooi van Amsterdam gespeeld: het 25ste Eijgenbroodtoernooi, op de prachtige locatie aan het Roelof Hartplein, de speellocatie van Schaakvereniging Caïssa Amsterdam. Gedurende 6 rondes wordt er in Zwitserse indeling geschaakt.

Het toernooi is toegankelijk voor alle schakers met een KNSB-rating lager dan 2250 of zonder rating.

Het toernooi kenmerkt zich door een behoorlijk aantal ratinggroepen, zodat het voor iedere schaker mogelijk is om (bij goed presteren) een prijs te bemachtigen. Het speeltempo bedraagt 1 uur en 45 minuten p.p. voor de gehele partij. In twee zalen is er plaats voor maximaal 140 deelnemers. Er is nog plaats! Voor meer informatie en aanmelding, zie www.eijgenbrood.nl.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.