Messemaker's Vlaggenschip wint ongeslagen van LSG 4 (klasse 3C)

Rechts op de foto het team van Messemaker 1847

Peter Scheeren speelde tegen good old R.A.G. de Graaff en wist binnen 2 uur het eerste punt te scoren. Henk-Jan Evengroen verraste de teamcaptain van LSG en pakte het tweede punt. Invaller Jan Cheung koos de verkeerde voortzetting, toen verzande het in remise. Ben vab Geffen was in hoera stemming na deze overwinning. Erich Karstan wist na een paar onnauwkeurige zetten van zijn tegenstander remise te houden. Ed Roering kwam beter uit de opening, maar een winnend eindspel zat er niet in, maar remise wel. Peter Ypma zijn tegenstander maakte geen fout, waardoor de stelling binnen de remisemarge bleef. Ook voor Jan Evengroen was het met ongelijk lopereindspel en een pion meer niet te winnen, remise dus. En zo haalde het Vlaggenschip ongeslagen de winst binnen. Lees meer…..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.