Oei!

De Wageningers hebben natuurlijk geen slecht team, maar wat wij lieten zien, leek nergens op. De uitslag was geenszins geflatteerd, integendeel. We leken lange tijd hoogstens drie punten te kunnen halen. Hoe anders dan de wedstrijd van vorig seizoen!

De rampspoed begon al in de aanloop naar de wedstrijd. We hadden wat afzeggingen, maar ook goede vervangers. Nieuwe aanwinst Levon Galoyan liep zijn vervoer mis, waardoor Manuel Colsen nog achter de borden verschijnen moest. Hij zorgde ongetwijfeld voor onze beste prestatie. Remise tegen een tegenstander met 500 ratingpunten meer met een uur minder op de klok. Chapeau!

Voor de rest waren er weinig lichtpunten. Timman won met een fraaie techniek van Thibaut. Helmut had zijn dag niet, maar hij had de afgelopen week ook meer dan 100 uur gewerkt. Dat is wat veel en dat bleek in de partij. Stuk kwijt. Ik mishandelde een stelling die er erg gelijk uitzag. Ook een nul. Drie verliespartijen op de eerste drie borden. Gebeurt ons niet veel.Lees verder (even naar beneden scrollen op deze site)…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.