Sensationele topper tegen Geleen eindigt in gelijkspel

Het was gisteren de middag van de verrassingen in Geleen wat leidde tot een fantastische climax toen wij een 4-2 achterstand nog om wisten te buigen naar een gelijkspel. De Jupilertjes van 1 euro 50 per stuk smaakten dan ook verrukkelijk. Iedereen was blij met het uiteindelijk binnenhalen van het punt. En ook de tegenstanders, want die hadden ook verdraaid goed in de gaten dat hun verrassende winsten op bord 7 en 8 enorm belangrijk waren.

De matchwinner bij ons (en dat is natuurlijk altijd degene die het laatste punt binnenhaalt) was Michel. Het was zelfs na zevenen voordat zijn tegenstander capituleerde. Een marathonpartij, maar een van erg hoog nivo met een overwinning van enorme waarde. We zijn namelijk met Geleen op papier een van de kandidaten voor de titel (puur gebaseerd op rating dan… normaal verprutsen we altijd wel ergens wat tegen een minder team), samen met Paul Keres. Dat belooft dus nog een heel spannend seizoen te worden!

Lees hier verder voor een uitgebreid verslag en enkele partij-analyses.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.