Van Gogh, smartphones en de pizza Salto Mortale

Op zaterdag 29 oktober togen wij naar Dordrecht alwaar wij tegen ‘de Willige Dame’ moesten aantreden voor de KNSB-competitie. Na een wat stroeve seizoensstart had UVS 1 natuurlijk wel behoefte aan een ruime overwinning om onze ambitie om te promoveren overeind te houden. De Willige Dame leek wel een geschikte kandidaat om flink tegen uit te halen. Dat team was immers net gepromoveerd vanuit de onderbond, en als je naar de ratings kijkt zou het niet teveel problemen moeten geven.

Door die promotie vorig seizoen naar de KNSB moest de Willige Dame nu opeens op zaterdag spelen. Daarvoor hadden ze een nieuwe speellocatie gevonden, die gerust bijzonder genoemd kan worden: de Trinitatiskapel. Aan ons team de eer om de eerste wedstrijd tegen De Willige Dame in deze oude kapel (vanaf 1304 bekend) te spelen. Na een welkomswoord van de voorzitter over de geschiedenis van de kapel, waarbij vermeld werd dat het huidige plafond nog door Koning Willem I geschonken was en dat de schilder van Gogh een vaste bezoeker was geweest, werd ons een creatieve middag gewenst.

Lees verder op de site van UVS Nijmegen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.