Veel belangstelling voor Internet training

Dinsdag 8 november start Dolf Meijer met de eerste KNSB Internetschaaktraining voor volwassenen. Dat er behoefte is aan dit soort activiteiten blijkt wel uit de enorme belangstelling. Binnen enkele dagen zat de groep van Dolf Meijer al vol, waarna op zoek is gegaan naar meer schaaktrainers voor meer groepen.

Veel belangstelling Internettraining voor volwassenen

Naast Dolf Meijer zullen nu ook Herman Grooten en Pascal Losekoot op dezelfde dagen een cursus van vijf lessen verzorgen.

Internettraining is een nieuwe manier van lesgeven waarbij PlayChess en Skype gebruikt worden om met de deelnemers te communiceren. Het voordeel hiervan is dat mensen uit het hele land vanuit thuis mee kunnen doen. Tijdens de vijf lessen worden verschillende onderwerpen behandeld. Na afloop krijgen de cursisten materiaal toegestuurd zodat ze in hun eigen tijd nog meer over de onderwerpen kunnen leren.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.