Wereldkampioenschap Computerschaak in Tilburg

Van 19 tot en met 26 november 2011 worden in Tilburg het Wereldkampioenschap Computerschaak (WCCC) en het Wereldkampioenschap Computer Software (WCSC) georganiseerd. In het WCCC spelen 9 programma’s om de Shannon trofee: Shredder, Hiarcs, Booot, The Baron, Jonny, Pandix, Rookie, Woodpusher and Junior. De partijen worden gespeeld van 19 tot en met 23 november.

De partijen van het WCSC worden gespeeld van 24 tot en met 26 november. De locatie van de kampioenschappen is de Red Brick, Professor Verbernelaan 35 in Tilburg (nabij de Universiteit). Op woensdagavond 23 november wordt een snelschaaktoernooi georganiseerd voor de deelnemende programma’s.

Meer informatie over de kampioenschappen kan gevonden worden op de website van de ICGA (www.icga.org). De partijen kunnen ook live gevolgd worden: bit.ly/tabfOn. De standen, resultaten en indelingen kunnen hier worden gevonden: bit.ly/u2DRgl.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.