www.kennemercombinatie.nl eigen site voor schaakvereniging KC

Sinds kort beschikt ook de Kennemer Combinatie over een eigen website: www.kennemercombinatie.nl. Iedereen kan er terecht voor nieuws en informatie over KC en de vier clubs uit de regio Haarlem die daarin samenwerken: jeugdschaakvereniging Chesscool, Bloemendaal, Heemstede en Het Spaarne. De site bericht over de belevenissen en prestaties op en rond de 64 velden, over vele schaakevenementen en over aanmelding voor het lidmaatschap.

Voor eigen leden gaat de site ná registratie nog verder: een overzicht met namen van bijna 160 leden met bereikbaarheidsgegevens en een “KC room” om vrijuit met elkaar van gedachten te wisselen. Binnenkort volgt op het afgeschermde deel nog een partijrecorder en -viewer om partijen in te voeren, te bekijken en van commentaar te voorzien.

Volgens de sitebouwers Lennart Ootes (design) en Hicham Boulahfa vormt dit pas het begin. Gaandeweg zal de inhoud worden gecompleteerd en zullen nog enkele technische verbeteringen worden aangebracht. Maar het belangrijkste is dat de site pas echt zal opbloeien door de eigen inbreng van de leden. Ieder clublid is dan ook in de gelegenheid om zelf artikelen te publiceren, foto’s en filmpjes te plaatsen, partijen in te brengen, en mee te praten over allerhande schaakzaken.

Voor www.kennemercombinatie.nlis een webteam voor de redactie en organisatie opgetuigd. Het bestaat uit Hicham Boulahfa (trekker), Lennart Dek, Wouter Roggeveen en Lennart Ootes. Verder beschikt iedere club over een eigen contactpersoon: Ronald Keizer voor Het Spaarne, Jan Verhagen voor Heemstede, Frank Taylor voor Bloemendaal en Rob Oosting voor Chesscool.

Het webteam wil gelijk enthousiast doorpakken. Op zaterdag 26 november vanaf 13.00 uur spelen de zaterdagteams hun competitiewedstrijden in het Denksportcentrum te Haarlem. Op de nieuwe site zal het verloop van de wedstrijden aan de hand van twitterberichten op de voet kunnen worden gevolgd. Bovendien zal – onder voorbehoud – de strijd op de vier hoogste borden van de topontmoeting tussen Kennemer Combinatie 1 en Charlois Europoort 1 live worden uitgezonden.

De webbouwers houden zich aanbevolen voor reacties en verbeterpunten. en zien deze graag tegemoet.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.