Messemaker's Vlaggenschip heeft nuttige overwinning in Putten

Het Vlaggenschip compleet!

Erich leek erg goed uit de opening te komen, maar hij weet nog niet hoe het heeft kunnen gebeuren dat de partij zo verzandde in remise. Henk-Jan tekende dit seizoen voor zijn derde overwinning, chapeau Henk-Jan. Vader Jan met klein voordeel uit de opening, maar remise was zijn deel. Ben speelde een prima partij, maar kwam ook niet verder dan remise. Ed is in topvorm en heeft het plezier in het schaken weer terug, mooie overwinning Ed. Arjan kon deze keer niet de allerbeste zetten vinden, als enige moest hij een verliespunt incasseren. Wouter hield de hele partij het materiaal in evenwicht en derhalve ook voor hem was puntendeling het hoogst haalbare. Peter kreeg remise aangeboden, na overleg besloot hij door te spelen en voorwaar hij wist een pionnetje te winnen en daarmee ook de partij. Totaal uitslag 5 – 3 voor het Goudse team. Lees hieronder de verslagen zoals de teamleden hun partij hebben ervaren! Lees meer….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.