Partijmateriaal uit Brazilië (2)

De jeugdwereldkampioenschappen in Caldas Novas in Brazilië zijn afgelopen. Voor de twee Nederlandse spelers, Hugo ten Hertog (jeugd t/m 18 jaar) en Anna-Maja Kazarian (meisjes t/m 12 jaar) (zie foto’s weblog) heeft het toernooi misschien niet helemaal opgeleverd wat zij ervan van te voren hadden verwacht. De scoretabel van onze landgenoten ziet er als volgt uit:

Alle Nederlandse belevenissen treft u aan in het weblog.

Coach Merijn van Delft was zo vriendelijk om ook het tweede gedeelte van alle partijen op te sturen. De aantekeningen bij de partijen van Hugo zijn van hem zelf. De partijen uit de tweede helft van het toernooi via de viewer:

Voor de toernooisite klik hier.

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportcoördinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.