BSV oudejaarstoernooi op dinsdag 27 december

De Bennekomse Schaakvereniging BSV organiseert ook dit jaar het traditionele ’Oudejaarstoernooi’, ook wel het ’Oliebollentoernooi ‘ genoemd. Enige vraag is wie er dit jaar ’Oliebol’ van het toernooi wordt, want dat het weer spannend en gezellig gaat worden staat tevoren al wel vast.

Dit jaar zal het toernooi worden gehouden op DINSDAG 27 december 2011. Aanvang is 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. Zoals gewoonlijk vindt het toernooi plaats in ’de Commanderij’ Commandeursweg 44 te Bennekom.

Er wordt gespeeld in groepen van zes. De indeling gebeurd op basis van speelsterkte. Per groep zijn er meerdere prijzen in natura. De speeltijd is 15 minuten per persoon per partij. Deelname is gratis en staat open voor leden en niet-leden van BSV.

Wel graag even tevoren opgeven en wel uiterlijk op zondag 25 december 2011 Dit kan per e-mail op het adres: onder vermelding van naam, plaats en speelsterkte (rating).

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.