Messemaker bereikt laatste 8 in RSB-beker

In de derde ronde van de competitie om de RSB-beker trad het team van Messemaker op 6 december aan tegen Nieuwerkerk aan den IJssel. Gezien het ratingverschil tussen beide teams was Messemaker vooraf duidelijk favoriet. Dat bleek ook tijdens de match. Geen van de Messemaker-spelers kwam in de problemen en na zo’n twee uur spelen kon Jan het eerste punt voor Messemaker oogsten. Degelijke overwinningen voor Remco en Eduard volgden spoedig daarna. Aan het bord van Frans hielden de partijen elkaar in evenwicht tot in de laatste minuten. Frans leek toen met een ‘petite combinaison’ de partij alsnog in zijn voordeel te kunnen beslissen. Zijn tegenstander, Rob Hoogland, had echter net voldoende compensatie om remise door eeuwig schaak te kunnen afdwingen. Lees meer….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.