3B: Kansrijk WSG vergeet te winnen: WSG-UVS 2 4-4

WSG heeft ook haar vierde competitiewedstrijd niet in winst kunnen omzetten. Thuis tegen UVS uit Nijmegen werd er met 4-4 gelijk gespeeld.

Han Schuurmans kwam redelijk goed uit de opening, maar na vele afwikkelingen in een iets minder actief eindspel terecht en verloor. Arent Luimes won rond de dertigste zet een kwaliteit, maar leverde in de tijdnoodfase die volgde een stuk in en kwam uiteindelijk nog vrij goed weg met zetherhaling. Henrik Losing kwam na een moeizame wedstrijd in een lastig eindspel terecht waarbij zijn tegenstander een pion in de tweede lijn kreeg. Henrik verdedigde zich goed en kon ook een half punt noteren. Zdravko Duvnjak stond gedurende de gehele partij net iets beter dan zijn tegenstander en wist in het eindspel te profiteren van de zwaktes in diens stelling.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.