3E: Eerste team sluit jaar met klinkende zege af: ZSC-Saende 2-Sliedrecht 2-6

Het eerste team van Schaakvereniging Sliedrecht blijft het uitstekend doen in de landelijke competitie. Ook de vierde wedstrijd werd in winst omgezet. Tegen ZSC-Saende 2 boekte het team van teamleider Jerry van Rekom een 2-6 klinkende overwinning.

Opnieuw moest de teamleider op het laatst de opstelling wijzigen, vanwege de afwezigheid van Naomi Snikkers. Niels Mijnster was de invaller en die zou van zich doen gaan spreken. Vanaf het begin werd het een spannende wedstrijd met heel veel wilde partijen. Dat ligt vooral Kees Wessels wel, die Sliedrecht 1 met zijn negende zege op rij (!), voor de 0-1 zorgde. Deze voorsprong duurde niet lang, omdat Robert van Rekom verloor. Sliedrecht kwam onder toeziend oog van de meegereisde supporters weer op voorsprong, doordat Wout Boer in aanvallende stijl zijn tegenstander in het eindspel uittikte.Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.