CE2 pakt een punt tegen ASC

De titel geeft het al aan, CE2 heeft een matchpunt overgehouden aan de wedstrijd tegen ASC. Vorig seizoen nog de nummer 2 in dezelfde groep als CE2, maar momenteel staat het op de 9e plek.

Wij misten deze wedstrijd onder topscoordes Peter en Mathieu (goed voor 5 uit 5!), maar met Gerard en Cees 2 goede invallers geregeld, Eduard stond standby om nog eventueel in te vallen. Hoe de wedstrijd is verlopen,kunt u hieronder lezen.

Gerard aan bord 2 was als eerste klaar. Een goed opgezette partij, tijdsvoordeel en een goede stelling opzetten. Een pionnetje winst in het middenspel was voldoende om het eindspel technisch uit te tikken. Jesus was de volgende met een uitslag. In een partij waar het alle kanten opkon, Jesus met de paarden en de tegenstander met de lopers, was het uiteindelijk de tegenstander die met het volle punt aan de haal ging.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.